Maandag 13 mei begint de laatste lessenserie voor de zomer. Het nieuwe lesrooster vanaf mei is als volgt. Deze serie eindigt op maandag 24 juni. Doe je mee? Geef dit dan aan mij door via een berichtje.

maandag 18:30-19:45 Yin
maandag 20:00-21:15 Hatha
woensdag 10:30-11:45 Yin
woensdag 20:00-21:15 Yin
donderdag 18:30-19:45 Yin
donderdag 20:00-21:45 Hatha relax

ZomerYoga
In de maanden juli en augustus verzorg ik buiten lessen in en rondom Beetsterzwaag. Lijkt het je leuk om op de hoogte gehouden te worden van deze lessen, geef dan je mobiele nummer door aan mij. Dan voeg ik je toe aan een groepsaap die ik beheer en daarop ontvang je enkel meldingen van buiten lessen. De buitenlessen verzorg ik op donatie basis (contant geld en of via een open tikkie). In september start ik weer met lesgeven in de yoga ruimte boven de Plus.

Yin Harp buiten event 05-07-2024
Op vrijdag 5 juli komen Marga en ik weer samen om Yin met live harp muziek aan te bieden. Net al vorig jaar doen we dit in de prachtige tuin van Jolet Dingen aan de Swynswei 7 in Nij Beets. Laat je betoveren dor de helende klanken van de harp terwijl je op het gras ligt in een yoga houding. Het event gaat alleen door met droog weer en aangename temperaturen. Kosten: 25 euro incl. thee en lekkernijen. Tijd: 19:30-21:00 uur. Wil je erbij zijn, reserveer dan alvast een plekje.Categories:

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *