De winter is bij uitstek een periode van tijd nemen om stil te staan bij je dromen, verlangens, afscheid nemen en een nieuw begin. De natuur verstilt en trekt zijn energie terug. Hoe mooi zou het zijn dat we dit voorbeeld volgen. Om te ontsnappen uit de ratrace en de tijd te nemen voor datgene wat er echt toe doet in jouw leven.

Dit jaar doe ik mee aan de midwinterreis naar binnen en ga ik 12 heilige nachten gebruiken om tot inzichten te komen. Dit is de periode vanaf kerstavond, 24 december tot 6 januari, drie koningen. Meer informatie kun je lindenop www.interakt.nl. Ook op internet kun je veel over deze periode lezen. Een mooie muziektip voor de feestdagen is van Harp Duo resonance, gespeeld door o.a. Marga Medema.
Het album heet: out of the silene into the heart en is te streamen via Spotify.
Like Yoga is gesloten vanaf 22 december t/m 7 januari 2023. Vanaf maandag 8 januari start de nieuwe lessenserie. Ik wens je liefdevolle kerstdagen en een mooi 2024 vol nieuwe mogelijkheden.

Alle liefs, Alberta

Lessenserie

De nieuwe lessenserie begint op maandag 8 januari en duurt tot donderdag 25 april 2024.
Dit zijn 14 lessen voor de maandag groep=175 euro en 15 lessen voor de woensdag en donderdag groepen=187,50. Data dat er geen lessen zijn, is op maandag 19 februari, woensdag 21 februari, donderdag 22 februari (voorjaarsvakantie) en maandag 1 april (Pasen).

Mooie events

Yin Harp vrijdag 2 februari Imbolc
Tijdens de yin houdingen speelt Marga Medema prachtig harp. We nemen afscheid van de winter en verwelkomen de lente. In deze les staat het element hout centraal: groei en een nieuw begin. Dit is een periode waarin de energie van de lever en galblaas meridianen wordt opgeladen. Maar deze organen zijn ook kwetsbaar. De helende klanken van de harp ondersteunen je op deze avond om je klaar te maken voor een nieuwe start. Iets voor jou? Geef je dan op.
Tijd: 19:30-21:30 uur.
Kosten: 25 euro incl. thee een lekkernijen.
Locatie: Molenlaan 8, boven de Plus supermarkt Beetsterzwaag.

Klankreis vrijdag 15 maart
Een reis door het landschap van lichaam en geest. Laat je meevoeren op de klanken van allerlei instrumenten. Deze klankbeleving wordt gedaan door een goede yoga kennis van mij, Gerdien Gouman uit Drachten.
Tijd: 19:30-21:30 uur.
Kosten: 25 euro incl. the een lekkernijen.
Locatie: Molenlaan 8, boven de Plus supermarkt Beetsterzwaag.

Dag retreat Human Design en Yoga zaterdag 20 April
Een dag waarin je jouw eigen energetische blauwdruk ontdekt. Deze dag ga ik samen met Wieteke van Houten organiseren. Zij is holistisch therapeut in Nij Beets. Hoe meer je leeft volgens jouw route kaart, zoals je bent bedoeld, hoe makkelijker het leven wordt. Deze dag leer je hoe je “in elkaar zit” en hoe de 7 chakra yoga leer je kunnen helpen je energie kanalen te laten stromen. Naast informatie opdoen over Human Design en yoga beoefenen, is er ruimte voor verstilling, verwerking en mag je je laten verwennen door een gezonde lunch en lekkernijen die speciaal op die dag zijn bereid door Danielle van de Graag, een lieve vriendin die heerlijk kan koken. Meer informatie hierover volgt binnenkort. Heb je Interesse, laat het mij weten

Midzomer Yin Harp buiten event vrijdag 21 juni
Noteer deze datum alvast in je agenda als je bij dit event aanwezig wilt zijn. Opgeven kan hier.

Categories:

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *