Mooie lessen en leuke events, lees verder…..

Na een heerlijke zomervakantie heb ik weer zin te beginnen met lesgeven. Mijn inspiratie bron voor deze lessen is het thema acceptatie. Acceptatie gaat over je voelend hart en je wetend hart kloppend krijgen. Hoe je dat doet, ga je ontdekken tijdens de lessen.

De nieuwe serie begint op maandag 2 september en duurt tot en met donderdag 12 december’ 24.
Dit zijn voor de maandag en woensdag groepen 14 lessen (m.u.v. 28 en 30 okt=herfstvakantie). Voor de donderdag groepen zijn het 13 lessen (m.u.v. 31 okt=herfstvakantie en 5 dec=sinterklaas). 

Het lesgeld is verhoogd naar 14 euro door de stijgende huurkosten. De maandag en woensdag groepen betalen 196 euro. De donderdag groepen 182 euro. Een losse les bedraagt 16 euro. 

Lesrooster 
Maandag Yin 18:30-19:45, Hatha 20:00-21:15 uur.
Woensdag Hatha 09:00-10:15*, Yin 10:30-11:45 uur, Yin 20:00-21:15 uur.
Donderdag Yin 18:30-19:45, Hatha relax 20:00-21:15 uur.
*op dit moment geen les.

Aanmelding is vereist. Opgave kan hier info@likeyoga.nl

Opm. bij opgave vermeld dan jouw voorkeur en alternatief. Mocht de les vol zitten, dan weet ik waar je graag elders ingedeeld wilt worden. 
 
Mooie events najaar
Aroma Yin 
vrijdag 18 oktober, herfst…to let go. 
Samen met Jelma Scholte, gepassioneerd aroma consulent van Do-Terra olien, combineren we etherische olien met yin houdingen. Aroma therapie werkt ondersteunend en kan bijdragen je lichaam en geest in balans te brengen. Op deze avond gebruiken we olien die het immuunsysteem versterken en ontspannend werken.
Tijd: 19:30-21:30 uur. Kosten: 35 euro incl. thee en lekkernijen. 

Yoga Human Desgin dag retreat, zaterdag 2 november.
Samen met Wieteke Van Houten, holistisch therapeut, organiseer ik een dag waarin we Yoga inzetten bij het kennismaken van je eigen energetische blauwdruk met Human Design. Dit is een manier van kijken dat je zelfkennis geeft over verschillende esoterische en reguliere wetenschappen: zoals astrologie, 1 Tjing, Kaballa, kwantum fysica en genetica. Het laat zien hoe jouw levensenergie werkt en hoe je hiermee mag experimenteren om jouw uniek design te mogen gaan leven.

Op deze dag starten we met een yoga sessie om te landen in ons lijf zodat ieder vervolgens zijn eigen kaart; chart krijgt uitgedeeld. Je leert in grote lijnen hoe je jouw chart kan lezen. We doen diverse yoga en bewustzijnsoefeningen om de taal van Human Design te leren verstaan en te gaan voelen in je lichaam. Naast het opdoen van informatie, yoga oefeningen is er ruimte voor delen met elkaar, lekker eten en drinken en eigen tijd. Een dag voor jezelf met ontspanning en inspiratie.
Tijd: 10:00-16:00 uur. Kosten: 119,- incl. lunch, koffie/thee en lekkernijen. 

Yoga Nidra Harp, vrijdag 13 december, winter….silence.
De winter nodigt je uit om stil te staan. Tijd te nemen voor bezinning. Tijdens de yoga Nidra; een diepe ontspanningstechniek luister je naar de helende klanken van de harp, gespeeld door Marga Medema. De harp ondersteunt je bij het ontspannen. Deze ontspanningstechniek zorgt ervoor dat je lichaam en geest in rust toestand komt waardoor je aanwezig bent in het moment. Een tijdloze toestand waarin je eenheid en soms mooie inzichten kan opdoen. Een reis naar de stilte in je hart.
Tijd: 19:30-21:30 uur. Kosten: 35 euro.
Opgave events, kan hier
 

Categories:

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *