De herfst-winter reeks is gestart op maandag 4 sept t/m 21 dec. Dit zijn 15 lessen voor 180 euro (m.u.v. 23, 25 en 26 oktober dan is het herfstvakantie). Voor de serie gaan we de 7 geheimen van de schildpad ontdekken hoe we geborgenheid vinden in onszelf. In de Yin lessen gaan we verschillende acupressuur punten ontdekken ter verdieping. Daarnaast gaan we spelen met diverse balletjes om het bindweefsel soepel te maken.

Leren jezelf terug te trekken, aandacht voor je binnenwereld en tijd voor reflectie nemen, passen goed bij de energie van de herfst en winter. Ik ontmoet je graag!

Aroma Yin Yoga event vrijdag 20 oktober
Samen met Alian ten Berge, young living essential oils, combineren we onze beide passies: aromatherapie en yin yoga. De geuren die op deze avond centraal staan hebben een relatie met de herfst. Kom ervaren wat aromatherapie en yoga voor jou kunnen betekenen.

Tijd: 19:30-21:30 uur.
Kosten: 25 euro incl. thee, lekkernijen en een proefsetje olien.
Locatie: Molenlaan 8, boven de Plus supermarkt in Beetsterzwaag.
Opgave: info@likeyoga.nl

Yin Harp event vrijdag 22 december
Samen met Marga Medema van the traveling harp, organiseren we onze beide passies: harp en yin yoga. We staan stil bij de korte dag van het jaar en vieren de terugkeer van het licht. Deze avond brengt je dichterbij jezelf. Een moment van rust. Zin in een ontspannen avond voor jezelf, geef je dan op: Aanmelden
Tijd: 19:30-21:30 uur.
Kosten: 22,50 incl thee en lekkernijen.
Locatie: Molenlaan 8, boven de Plus supermarkt in Beetsterzwaag.