Me Time inspiratie dag zondag 19 april

Waar droom jij van?

De eerste voortekens van het voorjaar zijn zichtbaar…sneeuwklokjes, jonge twijgjes aan de bomen en struiken, zingende vogels en krokussen. Het voorjaar is de tijd van groei. De energie gaat van binnen naar buiten. Wat leeft er in jou dat graag tot uiting mag komen.

Deze dag staat in het teken van zelfzorg: ontspanning, lekker eten, mijmeren en dromen. Je geeft aandacht aan jezelf in de vorm van yoga, meditatie, wandelen, creatieve verwerkingen, lekkernijen en een voedzame lunch.

Onder enthousiaste begeleiding van yoga docent Alberta van der Heide (www.likeyoga.nl) en vitaliteitescoach Sigrid Riedstra (www.vitalityforward.nl).

Locatie in het prachtig bosrijk gelegen Beetsterzwaag aan de Molenlaan 8 boven de Plus supermarkt.
Aanvang: 10:00-14:30 uur.
Kosten 49,- p.p. Aanmelden via: info@likeyoga.nl.

May your dreams come true

 

Leuke events 2020

Ouder en Kind Yoga
Samen met je (klein) kind yoga doen kan op een aantal zaterdagen in het jaar.

Data zijn: zaterdag 8 februari bij Club Yoga in Leeuwarden, 29 februari, 18 april en 27 juni in Beetsterzwaag.Tijd van 10:00-11:00 uur. Prijs 15 euro per paar incl. thee met een lekkernij.

Aanmelden: http://likeyoga.nl/contact/aanmeldingsformulier/

 Yin Yoga en Yoga Nidra Harp
Samen met Marga Medema van the travelling harp organiseren we ook dit jaar bijzondere yoga harp avonden.

Yin Yoga Harp vrijdag 27 februari met als thema winter. In deze les staat verstilling centraal. Wat doet stilte met jou? Yin Yoga werkt verstillend in zowel je hoofd als in je lichaam. Het brengt je zenuwstelsel tot rust en werkt herstellend voor je lichaam.

Yoga Nidra Harp vrijdag 27 maart met als thema voorjaar. In deze les staat de ontluikende energie van het voorjaar centraal. Energie die naar buiten wil gaan.
Yoga Nidra is een diepe ontspanningstechniek waarbij je balans brengt in zowel het lichaam, de geest als de ziel. In deze ontspanning plant je een nieuw zaadje in je bewustzijn, sankalpa genoemd. Deze intentie geef je aandacht. Zodat het zaadje zich kan ontwikkelen in de geest en je handelen.

Yin Yoga Harp vrijdag 8 mei met als thema openen. In deze les staat het hart centraal. We bewegen ons rondom de borstkas om ons hart te openen. De energie van het hart staat voor liefde geven en liefde ontvangen, zorgzaamheid en dankbaarheid. Een liefdevolle zachte yin les om aan jezelf cadeau te geven of aan iemand die jou dierbaar is.

Yin Yang Yoga Harp vrijdag 19 juni met als thema midzomer. In deze les staat zowel het element water als het vuur centraal. Gevoelens die kunnen kabbelen en oplaaien. Rust en actie wisselen elkaar deze les af. 

De Yoga harp avonden starten om 19:30 tot 21:30. Vanaf 19:15 uur ben je welkom. Kosten 20 euro p.p. incl. thee met een lekkernij.

Aanmelden: http://likeyoga.nl/contact/aanmeldingsformulier/

Alle lesactiviteiten vinden plaats aan de Molenlaan 8, boven de Plus supermarkt in Beetsterzwaag. Bij de supermarkt is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. 

Yin Yoga

Yin Yoga is een yoga vorm die verstilt. Je brengt je aandacht naar binnen en in het moment. Je blijft lang in houdingen, variërend tussen de 2-10 minuten. In deze periode werk je aan herstel van je bindweefsel; ook wel facsia genoemd. Bindweefsel zit overal in je lichaam en zorgt ervoor dat de gewrichten in je lichaam soepel en vrij kunnen bewegen. Yin vitaliseert het bindweefsel en verlicht pijn en doet een beroep op het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Deze yoga vorm is geschikt voor iedereen en uitermate voor mensen met pijn klachten zonder medische oorzaak, artrose, fybromylagie en slaapproblemen.

Wekelijks les te volgen op woensdagavond 20:15 uur en donderdag avond van half 7 tot kwart voor 8. Kosten: 11 euro per les. Losse les 13,50.

Yinnen=winnen:)
Iets voor jou? Meld je aan.

Speciale events najaar 2019

Maandelijks organiseert Like Yoga bijzondere lesactiviteiten, lees verder.


4 oktober Yoga Dans – krachtdieren –
Yoga dans is bewegen op het ritme van de muziek en het volgen van je gevoel en impulsen. Lichaam, geest en ziel worden samengebracht tot een dans, jouw dans. Iedere les staat op zichzelf. Bij yoga dans gaat het niet om pasjes doen, maar om je lichaam uit te nodigen zijn eigen ritme te volgen. Deze les staan krachtdieren centraal. Welk dier staat voor jouw symbool in je leven? Welke eigenschappen beschikt jouw krachtdier? En wat kun je daar van leren? Een krachtdier staat symbool voor een gids die wijsheid met ons deelt.

Dans je mee?
Tijd: 19:30-21:00 uur.

Prijs: 17,50 p.p. incl. thee en wat lekkers.
Aanmelden kan hier.  

18 oktober Yoga Nidra Harp – loslaten –
Yoga Nidra is een diepe eindontspanningstechniek waarbij je lichaam, geest en ziel in balans brengt. Het werkt herstellend en opladend. Bijzonder is dat Marga Medema met haar harp deze ontspanning ondersteunt. Ze werkt als therapeutisch harpist. Lees meer over Marga op www.thetravellinghasrp.com.
We nemen je mee op reis naar jezelf, een weg naar binnen. Het thema is loslaten. De natuur leert ons het overbodige los te laten als een boom die haar bladeren loslaat.

Iets voor jou? Geef je dan op!

Tijd: 19:30-21:00 uur.
Prijs: 17,50 p.p. incl. thee en wat lekkers.

22 november Yin Yoga Harp
Yin Yoga is een yoga vorm waarbij je lang in een houding bent. Je gaat met je aandacht naar binnen. De houdingen werken diep door in het bindweefsel en werkt verzachtend en versoepelend. Tijdens de houdingen laat Marga Medema van the Travelling Harp de helende klanken van de harp klinken. De les eindigt met een klankreis liggend op je yoga mat. Wil je deze bijzondere reis meemaken, geef je dan op!

Tijd: 19:30-21:00 uur.
Prijs: 17,50 p.p. incl. thee en wat lekkers.

Zaterdag       Ouder Kind Yoga (grootouders met kleinkinderen zijn ook welkom!)

Samen met je kind yoga doen is aandacht hebben voor elkaar. Door yoga breng je jezelf en je kind in balans. Naast yoga houdingen is er ruimte voor spel, creativiteit en ontspanning.
Op zaterdag 14 september volgen we Tigo, de tijger die op zoek gaat naar zijn lach. Kun je je lacht kwijtraken? Hoe krijg je je lach weer terug? Een speelse ontdekkingsreis naar de schoonheid van het leven.

Tijdstip: 10:00-11:00 uur
Data: 14 september, 12 oktober, 9 november en 7 december.

Leeftijd kind 3+ t/m 12 jaar. (bij veel aanmeldingen splits ik de groep op in de jongste en oudsten. Dan beginnen de jongste kinderen een uurtje eerder om 9 uur).
Prijs: 15 euro per paar.
Aanmelden kan hier.