Like Yoga nu ook online!

Yoga is een moment voor jezelf om je te verbinden, te ontspannen en op te laden. Zeker in deze tijd van groot belang om je weerstand te verhogen.  Misschien vind je het fijn weer te beginnen met yoga. Dat kan vanaf maandag 19 oktober nu ook bij mij online.

Meedoen is geheel vrijblijvend, voel je dus zeker niet verplicht. Je doet mee wanneer je tijd en zin hebt.

Opgave voor een les is vereist. De prijs per les is 11 euro. Na afloop van de les stuur ik je een tikkie.

Lesrooster fysieke lessen die nu ook online te volgen zijn:

Maandag Woensdag Donderdag
  Hatha Yoga
09:00-10:00 uur

 

 
Hatha Yoga

18:00-19:00 uur

19:15-20:15 uur

20:30-21:30 uur

Yin Yoga

19:15-20:15 uur

20:30-21:30 uur

Yin Yoga

18:00-19:00 uur

19:15-20:15 uur

 

Meditatieve yoga

20:30-21:30 uur

 

Voorwaarden deelname online lessen zijn:
Aanmelden is vereist. Dit kan alleen via de mail info@likeyoga.nl

Geef je op voor 12:00 ’s middags wanneer je op die dag een les mee wilt doen. Je ontvangt voor 16 uur een uitnodigingslink. (zie Zoom uitleg).

Zorg voor een stabiele internetverbinding via je computer, laptop, tablet of mobiel.

Creëer een eigen plekje in huis waar je ongestoord de les kunt volgen. Zorg voor een mat, deken en kussentje met evt een glas water of kop thee.

Helpdesk
Voorafgaand aan de les is er een kort moment voor gesprek met elkaar. Mocht je technische problemen ondervinden dan help ik je.

Gezondheid voorop!
Wat voor nu het allerbelangrijkst is, is dat we blijven investeren in onze gezondheid. Gezond eten, voldoende rust te nemen, stress te vermijden en veel ontspanning jezelf geven. Met de yoga lessen wil ik jullie graag die ontspanning en rust bieden om je immuunsysteem gezond te blijven houden.

Even vooraf aan de ZOOM uitleg

Voordat het erg technisch wordt, wil ik jullie gerust stellen. Zoom is erg gebruiksvriendelijk. Als je voor de eerste keer gebruik maakt van ZOOM wordt er, automatisch, een programmaatje in je browser geïnstalleerd. Dit gebeurt al als ik de ZOOM uitnodigingsmail met link stuur.

Je klikt de link (url) aan en geeft toestemming om zoom.us te openen. Vervolgens kom je in mijn Yogales terecht. Als er een melding komt use audio dien je de vraag over audio te beantwoorden met ‘join with computer audio’. De video kun je starten onder in beeld met ‘start video’. Veel succes.

Zie je graag bij de lessen!
Hartelijke groet,
Alberta van der Heide

Me Time inspiratie dag zondag 19 april

Waar droom jij van?

De eerste voortekens van het voorjaar zijn zichtbaar…sneeuwklokjes, jonge twijgjes aan de bomen en struiken, zingende vogels en krokussen. Het voorjaar is de tijd van groei. De energie gaat van binnen naar buiten. Wat leeft er in jou dat graag tot uiting mag komen.

Deze dag staat in het teken van zelfzorg: ontspanning, lekker eten, mijmeren en dromen. Je geeft aandacht aan jezelf in de vorm van yoga, meditatie, wandelen, creatieve verwerkingen, lekkernijen en een voedzame lunch.

Onder enthousiaste begeleiding van yoga docent Alberta van der Heide (www.likeyoga.nl) en vitaliteitescoach Sigrid Riedstra (www.vitalityforward.nl).

Locatie in het prachtig bosrijk gelegen Beetsterzwaag aan de Molenlaan 8 boven de Plus supermarkt.
Aanvang: 10:00-14:30 uur.
Kosten 49,- p.p. Aanmelden via: info@likeyoga.nl.

May your dreams come true

 

Leuke events 2020

Ouder en Kind Yoga
Samen met je (klein) kind yoga doen kan op een aantal zaterdagen in het jaar.

Data zijn: zaterdag 8 februari bij Club Yoga in Leeuwarden, 29 februari, 18 april en 27 juni in Beetsterzwaag.Tijd van 10:00-11:00 uur. Prijs 15 euro per paar incl. thee met een lekkernij.

Aanmelden: http://likeyoga.nl/contact/aanmeldingsformulier/

 Yin Yoga en Yoga Nidra Harp
Samen met Marga Medema van the travelling harp organiseren we ook dit jaar bijzondere yoga harp avonden.

Yin Yoga Harp vrijdag 27 februari met als thema winter. In deze les staat verstilling centraal. Wat doet stilte met jou? Yin Yoga werkt verstillend in zowel je hoofd als in je lichaam. Het brengt je zenuwstelsel tot rust en werkt herstellend voor je lichaam.

Yoga Nidra Harp vrijdag 27 maart met als thema voorjaar. In deze les staat de ontluikende energie van het voorjaar centraal. Energie die naar buiten wil gaan.
Yoga Nidra is een diepe ontspanningstechniek waarbij je balans brengt in zowel het lichaam, de geest als de ziel. In deze ontspanning plant je een nieuw zaadje in je bewustzijn, sankalpa genoemd. Deze intentie geef je aandacht. Zodat het zaadje zich kan ontwikkelen in de geest en je handelen.

Yin Yoga Harp vrijdag 8 mei met als thema openen. In deze les staat het hart centraal. We bewegen ons rondom de borstkas om ons hart te openen. De energie van het hart staat voor liefde geven en liefde ontvangen, zorgzaamheid en dankbaarheid. Een liefdevolle zachte yin les om aan jezelf cadeau te geven of aan iemand die jou dierbaar is.

Yin Yang Yoga Harp vrijdag 19 juni met als thema midzomer. In deze les staat zowel het element water als het vuur centraal. Gevoelens die kunnen kabbelen en oplaaien. Rust en actie wisselen elkaar deze les af. 

De Yoga harp avonden starten om 19:30 tot 21:30. Vanaf 19:15 uur ben je welkom. Kosten 20 euro p.p. incl. thee met een lekkernij.

Aanmelden: http://likeyoga.nl/contact/aanmeldingsformulier/

Alle lesactiviteiten vinden plaats aan de Molenlaan 8, boven de Plus supermarkt in Beetsterzwaag. Bij de supermarkt is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.