Lieve mensen,

Allereerst wens ik je voor het nieuwe jaar alle goeds, gezondheid en liefde toe.
Ik ontmoet je graag volgende week online en of buiten.

Wapen je tegen de winterblues met yoga!

Even een dip, beetje down, somber: we kennen het gevoel allemaal. Zeker in deze tijd. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat yoga negatieve gedachtes en zelfs een depressie kan verminderen. We ontdekken de verschillende energie stromen die er zijn gecombineerd met houdingen. Daarnaast gaan we de vijf Tibetanen serie beoefenen. 

Kortom: je ontvangt een hele set aan oefeningen om je gemoedstoestand te kunnen veranderen en je bewustzijn te vergroten. 

Vanaf maandag 10 januari verzorg ik twee yoga lessen per week. Deze vinden eerst online plaats. Wil je meedoen met de winter-voorjaar 2022 serie, geef je dan op via de mail: info@likeyoga.nl. Wanneer de mogelijkheid er weer is naar de studio te komen, vervolgen we de lessen daar en breid ik mijn lesprogramma verder uit. Naast online lessen, is er wekelijks les buiten” struin yoga” op woensdagochtend en maandelijks op zaterdagochtend. Struin yoga is meditatief wandelen, oefenen in aanwezig zijn. Een waardevolle manier je te verbinden met Moeder aarde.

Lesrooster vanaf maandag 10 januari as.

Maandag 20:00-21:15 uur Hatha Yoga 

Woensdag 09:00-10:15 uur Struin Yoga 

Donderdag 19:30-20:45 uur Yin Yoga

Zaterdag 08:30-09:45 uur Struin Yoga* 

*iedere laatste zaterdag van de maand: 29 jan, 26 febr, 26 maart en 23 april (=laatste zaterdag voor de meivakantie). 

Voor de online lessen ontvang je wekelijks een zoom link. Mocht je een les niet kunnen, maak ik een opname voor je en of volg je een andere les die week. Het lesgeld voor de maandag bedraagt 161. Dit zijn 14 lessen van 10 januari t/m april (muv. 28 febr. en 18 april). Voor de donderdag groep is het bedrag 161 euro. Dit zijn 14 lessen van 13 januari t/m 21 april (muv. 3 maart). 

De buiten lessen zijn op donatie basis (je betaalt na de les de vergoeding aan mij). Wil je meedoen, stuur mij dan een appje vantevoren (06-52394114). 

Categories:

Tags:

Comments are closed