Maak iedere dag ook even tijd voor jezelf.

Een moment van rust en bezinning.

Om contact te maken met je ziel, je leven.

In de Stilte kun je je eigen stem horen

Yoga activiteiten

De wintermaanden staan voor mij in het teken van bezinnen.
Ik neem tijd en rust voor mezelf om na te denken. Door de uiterlijke omstandigheden in de wereld, pak ik deze kans die zich voordoet. Ik blijf doorgaan met lesgeven, maar wel op een andere manier dan dat je van mij gewend bent: online lessen en buiten events.

Online lessen en struin yoga

Wekelijks geef ik twee online lessen in de avond om 20 uur. Op maandag hatha yoga en op donderdag yin.
De lesduur is 75 minuten. Om mee te doen, stuur je mij een mailtje dan zorg ik dat je een zoom uitnodiging ontvangt. Voor een online les betaal je 11,50. Verlang je naar een rust moment, maak dan ruimte vrij in je agenda en doe mee! Ja, ik doe mee.

Iedere woensdag ochtend van 09:00- 10:15 uur mag je meegaan met struin yoga. We gaan op pad in het bos van Beetsterzwaag, Al struinend door het bos, neem je waar. Oefen je in het moment zijn. Onderdelen van struin yoga ziijn: meditatief wandelen, grondingsoefeningen, visualisatie, adem oefeningen en eenvoudige lichaamshoudingen. Doe warme gemakkelijk zittende kleding aan en draag waterdichte schoenen/laarzen. Vergoeding is op donatie basis. Lijkt struin yoga je wat, geef je dan op bij mij.

Winterzonnewende harp online event

Op zaterdagavond 18 december op een van de langste nachten van het jaar, organiseer ik een meditatie harp event met Marga Medema.

Tijdens de meditatie staan we stil bij de ervaringen van het afgelopen jaar. Wat heeft je gevoed, waarin heb jij je

belemmerd gevoeld. Wat neem je mee als inzicht? Naast terugblikken, spreek jij je verlangen uit voor het nieuwe jaar: 2022. Met de terugkeer van het licht, vorm je jouw intentie waar je in 2022 je licht op laat schijnen. Na de meditatie van 30 minuten, ga je luisteren naar de prachtige helende klanken van de harp gespeeld door Marga Medema. Een heerlijk ontspannen moment voor jou vlak voor de feestdagen.
Doe je mee met deze winterzonnewende harp meditatie, geef je dan op.

Duur: 19:30-20:30 uur. Kosten: 15 euro.

Categories:

Tags:

Comments are closed