VolwassenYoga

Yoga…een moment helemaal voor jezelf!

Yoga is een welzijnsport dat geschikt is voor iedereen. Het is een fabel dat je voor het beoefenen van yoga lenig moet zijn. Wel helpt yoga bij het soepel en sterker maken van je lijf, beter concentreren en het brengt balans en rust in je dagelijks leven. Door het beoefenen van yoga leer je bij jezelf te blijven en je verbonden te voelen met de wereld om je heen.

De stijl die mij als docent kenmerkt,  is dat ik met aandacht en zachtheid lesgeef.
Cursisten ervaren de yoga les als een geschenk. Het is een moment in de week helemaal voor zichzelf!

Informatie najaar lessenserie 2018
In het hart van ieder mens leeft zowel een witte als een zwarte wolf. De witte wolf is wijs, zachtaardig en liefdevol. De zwarte wolf zit vol onrust, angst en woede. Deze twee wolven vechten met elkaar; soms heeft de een de overhand, soms de ander. In het boek, “de wijsheid van de witte wolf” van Aljoscha Long en Ronald Schweppe, laat zien hoe we in ons leven onze woorden, ons gedrag en onze gedachten kunnen sturen. Je bepaalt dus zelf welke wolf jij de meeste aandacht geeft.

Yin Yang Yoga
In deze nieuwe lessenreeks gaan we balans brengen tussen deze twee zgn. “wolven” in onszelf.  De wolven hebben verschillende energieën die elkaar nodig hebben. In de yoga les ga ik het Yin Yang principe dat afkomstig is uit het Taoïsme toepassen. Yin staat voor rust, afstand nemen, ontspanning en vrouwelijke energie. De houdingen gaan we langer aanhouden met een minimale krachtinspanning. Yin yoga is goed voor een gezond bindweefsel en soepelheid in de gewrichten. Yang staat voor actie, energie, inspanning en mannelijke energie. De houdingen vragen krachtinspanning en uithoudingvermogen. Dat zorgt voor een sterk en gezond lichaam. Door beide energieën in de les samen te brengen, ontstaat er evenwicht en herstel.

 Intentie serie
We gaan ontdekken hoe jij je eigen witte wolf voedt en omarmt om kracht te vinden in jezelf en innerlijke vrede te ervaren. Nieuwsgierig? Geef je dan op voor de nieuwe lessenserie. Doe dit voor 1 september zodat ik de groepen kan indelen. Opm. de les op maandagavond 18:30 uur zit vol. Wel kun je op een wachtlijst gezet worden als daar plek vrij komt. Om 20 uur zijn nog enkele plekken beschikbaar. Verder heb ik enkele plekken op woensdagochtend, woensdagavond en op donderdagavond.

Wil jij ervaren wat yoga met jou doet? Geef je dan op voor een proefles.
Lees meer bij lesinformatie.
Interesse? Meld je dan aan!

Pagina-Alberta2