VolwassenYoga

Yoga…een moment helemaal voor jezelf!

Yoga is een welzijnsport dat geschikt is voor iedereen. Het is een fabel dat je voor het beoefenen van yoga lenig moet zijn. Wel helpt yoga bij het soepel en sterker maken van je lijf, beter concentreren en het brengt balans en rust in je dagelijks leven. Door het beoefenen van yoga leer je bij jezelf te blijven en je verbonden te voelen met de wereld om je heen.

De stijl die mij als docent kenmerkt,  is dat ik met aandacht en zachtheid lesgeef. 
Cursisten ervaren de yoga les als een geschenk. Het is een moment in de week helemaal voor zichzelf.

Yin-Yang Yoga
In de lente-zomer reeks 2019 komen zowel Yin als Yang houdingen aan bod. Yin verzacht en versoepelt het bindweefsel en de gewrichten. Tijdens Yin houdingen blijf je langer in houdingen bent vanuit zachtheid en ontspannenheid.  Yang geeft kracht en energie. Deze houdingen vragen meer spierkracht, coördinatie en balans. Door beide vormen in een yoga les te combineren ontstaat er evenwicht en herstel in je lichaam en hoofd. 

Naast de houdingen die we in de les aannemen, ontvang je wekelijks een deugd; een voornemen. Iets dat je wilt ontwikkelen aan jezelf; en positieve kwaliteit. Meer over deugden kun je lezen op: www.deugdenproject.nl

 

Lesmomenten
Like Yoga verzorgt wekelijk lessen op maandag avond, woensdag ochtend, woensdag avond en donderdagavond.
Wil jij ervaren wat yoga met jou doet? Geef je dan op voor een proefles

Lees meer bij lesinformatie.
Interesse? Meld je dan aan!

Pagina-Alberta2