Speciale events najaar 2019

Maandelijks organiseert Like Yoga bijzondere lesactiviteiten, lees verder.


4 oktober Yoga Dans – krachtdieren –
Yoga dans is bewegen op het ritme van de muziek en het volgen van je gevoel en impulsen. Lichaam, geest en ziel worden samengebracht tot een dans, jouw dans. Iedere les staat op zichzelf. Bij yoga dans gaat het niet om pasjes doen, maar om je lichaam uit te nodigen zijn eigen ritme te volgen. Deze les staan krachtdieren centraal. Welk dier staat voor jouw symbool in je leven? Welke eigenschappen beschikt jouw krachtdier? En wat kun je daar van leren? Een krachtdier staat symbool voor een gids die wijsheid met ons deelt.

Dans je mee?
Tijd: 19:30-21:00 uur.

Prijs: 17,50 p.p. incl. thee en wat lekkers.
Aanmelden kan hier.  

18 oktober Yoga Nidra Harp – loslaten –
Yoga Nidra is een diepe eindontspanningstechniek waarbij je lichaam, geest en ziel in balans brengt. Het werkt herstellend en opladend. Bijzonder is dat Marga Medema met haar harp deze ontspanning ondersteunt. Ze werkt als therapeutisch harpist. Lees meer over Marga op www.thetravellinghasrp.com.
We nemen je mee op reis naar jezelf, een weg naar binnen. Het thema is loslaten. De natuur leert ons het overbodige los te laten als een boom die haar bladeren loslaat.

Iets voor jou? Geef je dan op!

Tijd: 19:30-21:00 uur.
Prijs: 17,50 p.p. incl. thee en wat lekkers.

22 november Yin Yoga Harp
Yin Yoga is een yoga vorm waarbij je lang in een houding bent. Je gaat met je aandacht naar binnen. De houdingen werken diep door in het bindweefsel en werkt verzachtend en versoepelend. Tijdens de houdingen laat Marga Medema van the Travelling Harp de helende klanken van de harp klinken. De les eindigt met een klankreis liggend op je yoga mat. Wil je deze bijzondere reis meemaken, geef je dan op!

Tijd: 19:30-21:00 uur.
Prijs: 17,50 p.p. incl. thee en wat lekkers.

Zaterdag       Ouder Kind Yoga (grootouders met kleinkinderen zijn ook welkom!)

Samen met je kind yoga doen is aandacht hebben voor elkaar. Door yoga breng je jezelf en je kind in balans. Naast yoga houdingen is er ruimte voor spel, creativiteit en ontspanning.
Op zaterdag 14 september volgen we Tigo, de tijger die op zoek gaat naar zijn lach. Kun je je lacht kwijtraken? Hoe krijg je je lach weer terug? Een speelse ontdekkingsreis naar de schoonheid van het leven.

Tijdstip: 10:00-11:00 uur
Data: 14 september, 12 oktober, 9 november en 7 december.

Leeftijd kind 3+ t/m 12 jaar. (bij veel aanmeldingen splits ik de groep op in de jongste en oudsten. Dan beginnen de jongste kinderen een uurtje eerder om 9 uur).
Prijs: 15 euro per paar.
Aanmelden kan hier.