Like Yoga nu ook online!

Yoga is een moment voor jezelf om je te verbinden, te ontspannen en op te laden. Zeker in deze tijd van groot belang om je weerstand te verhogen.  Misschien vind je het fijn weer te beginnen met yoga. Dat kan vanaf maandag 19 oktober nu ook bij mij online.

Meedoen is geheel vrijblijvend, voel je dus zeker niet verplicht. Je doet mee wanneer je tijd en zin hebt.

Opgave voor een les is vereist. De prijs per les is 11 euro. Na afloop van de les stuur ik je een tikkie.

Lesrooster fysieke lessen die nu ook online te volgen zijn:

Maandag Woensdag Donderdag
  Hatha Yoga
09:00-10:00 uur

 

 
Hatha Yoga

18:00-19:00 uur

19:15-20:15 uur

20:30-21:30 uur

Yin Yoga

19:15-20:15 uur

20:30-21:30 uur

Yin Yoga

18:00-19:00 uur

19:15-20:15 uur

 

Meditatieve yoga

20:30-21:30 uur

 

Voorwaarden deelname online lessen zijn:
Aanmelden is vereist. Dit kan alleen via de mail info@likeyoga.nl

Geef je op voor 12:00 ’s middags wanneer je op die dag een les mee wilt doen. Je ontvangt voor 16 uur een uitnodigingslink. (zie Zoom uitleg).

Zorg voor een stabiele internetverbinding via je computer, laptop, tablet of mobiel.

Creëer een eigen plekje in huis waar je ongestoord de les kunt volgen. Zorg voor een mat, deken en kussentje met evt een glas water of kop thee.

Helpdesk
Voorafgaand aan de les is er een kort moment voor gesprek met elkaar. Mocht je technische problemen ondervinden dan help ik je.

Gezondheid voorop!
Wat voor nu het allerbelangrijkst is, is dat we blijven investeren in onze gezondheid. Gezond eten, voldoende rust te nemen, stress te vermijden en veel ontspanning jezelf geven. Met de yoga lessen wil ik jullie graag die ontspanning en rust bieden om je immuunsysteem gezond te blijven houden.

Even vooraf aan de ZOOM uitleg

Voordat het erg technisch wordt, wil ik jullie gerust stellen. Zoom is erg gebruiksvriendelijk. Als je voor de eerste keer gebruik maakt van ZOOM wordt er, automatisch, een programmaatje in je browser geïnstalleerd. Dit gebeurt al als ik de ZOOM uitnodigingsmail met link stuur.

Je klikt de link (url) aan en geeft toestemming om zoom.us te openen. Vervolgens kom je in mijn Yogales terecht. Als er een melding komt use audio dien je de vraag over audio te beantwoorden met ‘join with computer audio’. De video kun je starten onder in beeld met ‘start video’. Veel succes.

Zie je graag bij de lessen!
Hartelijke groet,
Alberta van der Heide