Leuke events 2020

Ouder en Kind Yoga
Samen met je (klein) kind yoga doen kan op een aantal zaterdagen in het jaar.

Data zijn: zaterdag 8 februari bij Club Yoga in Leeuwarden, 29 februari, 18 april en 27 juni in Beetsterzwaag.Tijd van 10:00-11:00 uur. Prijs 15 euro per paar incl. thee met een lekkernij.

Aanmelden: http://likeyoga.nl/contact/aanmeldingsformulier/

 Yin Yoga en Yoga Nidra Harp
Samen met Marga Medema van the travelling harp organiseren we ook dit jaar bijzondere yoga harp avonden.

Yin Yoga Harp vrijdag 27 februari met als thema winter. In deze les staat verstilling centraal. Wat doet stilte met jou? Yin Yoga werkt verstillend in zowel je hoofd als in je lichaam. Het brengt je zenuwstelsel tot rust en werkt herstellend voor je lichaam.

Yoga Nidra Harp vrijdag 27 maart met als thema voorjaar. In deze les staat de ontluikende energie van het voorjaar centraal. Energie die naar buiten wil gaan.
Yoga Nidra is een diepe ontspanningstechniek waarbij je balans brengt in zowel het lichaam, de geest als de ziel. In deze ontspanning plant je een nieuw zaadje in je bewustzijn, sankalpa genoemd. Deze intentie geef je aandacht. Zodat het zaadje zich kan ontwikkelen in de geest en je handelen.

Yin Yoga Harp vrijdag 8 mei met als thema openen. In deze les staat het hart centraal. We bewegen ons rondom de borstkas om ons hart te openen. De energie van het hart staat voor liefde geven en liefde ontvangen, zorgzaamheid en dankbaarheid. Een liefdevolle zachte yin les om aan jezelf cadeau te geven of aan iemand die jou dierbaar is.

Yin Yang Yoga Harp vrijdag 19 juni met als thema midzomer. In deze les staat zowel het element water als het vuur centraal. Gevoelens die kunnen kabbelen en oplaaien. Rust en actie wisselen elkaar deze les af. 

De Yoga harp avonden starten om 19:30 tot 21:30. Vanaf 19:15 uur ben je welkom. Kosten 20 euro p.p. incl. thee met een lekkernij.

Aanmelden: http://likeyoga.nl/contact/aanmeldingsformulier/

Alle lesactiviteiten vinden plaats aan de Molenlaan 8, boven de Plus supermarkt in Beetsterzwaag. Bij de supermarkt is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.