Lesinformatie

Je kunt wekelijks Hatha yoga lessen volgen bij Like Yoga in Beetsterzwaag.

Instroom is mogelijk, mits er een matje vrij is. Belangstelling? Meld je dan nu aan via het aanmeldingsformulier

Lesrooster
Maandag Volwassen Yoga
18:30-19:45 uur 
20:15-21:30 uur
Data: 26 augustus tot en met 16 december (m.u.v. 21 okt. herfstvakantie).
Dit zijn 16 lessen voor 160 euro.

Woensdag Volwassen Yoga
09:00-10:15 uur
20:15-21:30 uur
Data: 28 augustus tot en met 18 december (m.u.v. 23 okt. herfstvakantie)

Dit zijn 16 lessen voor 160 euro.

JongerenYoga
18:30-19:45 uur 
Data: 28 augustus tot en met 18 december (m.u.v. 23 okt. herfstvakantie)
Dit zijn 16 lessen voor 144 euro..

Donderdag
20:15-21:15 uur Volwassen Meditatieve Yoga*
Data: 29 augustus tot en met 19 december (m.u.v. 24 okt. herfstvakantie).
Dit zijn 16 lessen voor 160 euro.

*Meditatieve Yoga is een rustige yoga vorm waarbij meditatie, ontspannings- en ademhalingsoefeningen elkaar afwisselen om tot een diepe stilte en rust in jezelf te komen. Een mix van hatha en yin yoga en van adem en ontspanningstechnieken gebaseerd op de van Dixhoorn methode.

Vrijdag          19:30-21:00 Events
4 oktober Yoga Dans – krachtdieren –
Yoga dans is bewegen op het ritme van de muziek en het volgen van je gevoel en impulsen. Lichaam, geest en ziel worden samengebracht tot een dans, jouw dans. Iedere les staat op zichzelf. Bij yoga dans gaat het niet om pasjes doen, maar om je lichaam uit te nodigen zijn eigen ritme te volgen. Deze les staan krachtdieren centraal. Welk dier staat voor jouw symbool in je leven? Welke eigenschappen beschikt jouw krachtdier? En wat kun je daar van leren? Een krachtdier staat symbool voor een gids die wijsheid met ons deelt.

Dans je mee?
Prijs: 17,50 p.p. incl. thee en wat lekkers.
Aanmelden kan hier.  

18 oktober Yoga Nidra Harp – loslaten –
Yoga Nidra is een diepe eindontspanningstechniek waarbij je lichaam, geest en ziel in balans brengt. Het werkt herstellend en opladend. Bijzonder is dat Marga Medema met haar harp deze ontspanning ondersteunt. Ze werkt als therapeutisch harpist. Lees meer over Marga op www.thetravellinghasrp.com.
We nemen je mee op reis naar jezelf, een weg naar binnen. Het thema is loslaten. De natuur leert ons het overbodige los te laten als een boom die haar bladeren loslaat.

Iets voor jou? Geef je dan op!
Prijs: 17,50 p.p. incl. thee en wat lekkers.

22 november Yin Yoga Harp
Yin Yoga is een yoga vorm waarbij je lang in een houding bent. Je gaat met je aandacht naar binnen. De houdingen werken diep door in het bindweefsel en werkt verzachtend en versoepelend. Tijdens de houdingen laat Marga Medema van the Travelling Harp de helende klanken van de harp klinken. De les eindigt met een klankreis liggend op je yoga mat. Wil je deze bijzondere reis meemaken, geef je dan op!
Prijs: 17,50 p.p. incl. thee en wat lekkers.

Zaterdag       10:00-11:00 uur
Ouder Kind Yoga (grootouders met kleinkinderen zijn ook welkom)
Data: 14 september, 12 oktober, 9 november en 7 december.

Leeftijd kind 3+ t/m 12 jaar.
Prijs: 15 euro per paar.
Aanmelden kan hier.

Locatie informatie:
Alle lesactiviteiten vinden plaats op de Molenlaan 8, boven de Plus supermarkt in Beetsterzwaag. Bij de supermarkt is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. 

Afmelden en inhalen van lessen
Wanneer je een les niet kunt komen, stuur mij dan een berichtje via de telefoon of de mail. Gemiste lessen mag je inhalen in dezelfde periode op een ander moment in de week.
Ook mag je iemand anders op jouw plek laten gaan, bijv. een bekende die je graag met yoga wil laten kennismaken. Zo gaat je les niet verloren en maak je iemand anders blij. 

Mee te nemen na een yoga les
Draag gemakkelijk zittende kleding. Een vest of trui om aan te doen tijdens de eindontspanning. Handdoek of plaid. Als je in het bezit bent van een eigen yoga mat en meditatie kussen of bankje neem je die mee. In de yoga zaal zijn matten, dekens en hoofdkussentjes aanwezig.

Huisregels
Graag 5 minuten voor aanvang van de les aanwezig zijn. Om zo op tijd te kunnen beginnen. Draag schone kleren en zorg ervoor dat je voeten en of sokken schoon zijn. In de hal bij de kapstok graag zachtjes praten om het storen van een les te voorkomen. Graag mobiele telefoons uitzetten.

Betalingswijze
Het cursusgeld betaal je voorafgaand aan het deelnemen van de lessen. Het bankrekening nummer is: NL50RABO03261.17.326 o.v.v. je eigen naam en t.a.v. A vd Heide Like Yoga.

Cursusduur
Een cursusduur bestaat gemiddeld tussen de 10-20 lessen.  Dat betekent dat ik elk jaargetijde een cursus aanbiedt. Tijdens alle schoolvakanties e.a. feestdagen is er geen les. Zie voor meer informatie bij de algemene voorwaarden en  de tarieven.

Proefles en losse les
Wil je eerst een keer meedoen om te kijken of yoga iets voor je is. Neem dan een proefles. Een proefles kost 7,50 euro. Na deze proefles heb je ervaren wat yoga is en weet je beter of het iets voor je is. Besluit je door te gaan met het volgen van lessen, meld je dan aan voor een cursus. Je betaalt dan het totaalbedrag aan cursusgeld voor een reeks lessen. Als je liever af en toe een les wilt volgen, dan kan dat ook . Een losse les volgen kost 12,50 euro. Informeer naar de mogelijkheden. Vooraf bellen of mailen dat je komt  is dan wel vereist.

 

 

Logo-met-paarse-rand