Lesinformatie

Je kunt wekelijks Hatha en Yin yoga lessen volgen bij Like Yoga in Beetsterzwaag.

Instroom is mogelijk, mits er een matje vrij is. Belangstelling? Meld je dan nu aan via het aanmeldingsformulier

Lesrooster
Maandag Volwassen Yoga
18:30-19:45 uur 
20:15-21:30 uur
Data: 6 januari t/m 30 maart 2020 (m.u.v. voorjaarsvakantie)
Dit zijn 12 lessen voor 132 euro.

Woensdag Volwassen Yoga
09:00-10:15 uur
20:15-21:30 uur Yin Yoga
Data: 8 januari t/m 1 april (m.u.v. voorjaarsvakantie)

Dit zijn 12 lessen voor 132 euro.

JongerenYoga vanaf 12+ tot 18 jaar
18:30-19:45 uur Data: woensdag 8 januari t/m 1 april 2020 (m.u.v. voorjaarsvakantie)
Dit zijn 12 lessen voor 120 euro.

Donderdag Volwassen Yoga
18:30-19:45 uur Yin Yoga
Yin yoga is de tegenhanger van ons drukke leven. Yin brengt je met aandacht naar binnen, verstilt en brengt je in het moment. Je blijft lang in houdingen variërend tussen de 2-10 minuten waarbij je het weefsel de ruimte geeft om zachter te worden. Dit geeft meer mobiliteit in de gewrichten, verlicht pijn en werkt ontspannend.
Geschikt voor iedereen. In het bijzonder voor mensen met langdurige klachten en of ziektes, als fybromylagie, artrose, burn-out, slaapproblemen en pijnklachten zonder medische oorzaak.

Nieuwsgierig? Geef je op voor een proefles.
Data: 9 januari t/m 2 april 2020 (m.u.v. voorjaarsvakantie)
Dit zijn 12 lessen voor 132 euro.

20:15-21:15 uur Volwassen Meditatieve Yoga*
Data: donderdag 9 januari t/m 2 april 2020. Dit zijn 12 lessen voor 132 euro.

*Meditatieve Yoga is een rustige yoga vorm waarbij meditatie, ontspannings- en ademhalingsoefeningen elkaar afwisselen om tot een diepe stilte en rust in jezelf te komen. Een mix van hatha en yin yoga en van adem en ontspanningstechnieken gebaseerd op de van Dixhoorn methode.

Ouder en Kind Yoga
Samen met je (klein) kind yoga doen kan op een aantal zaterdagen in het jaar.

Data zijn: zaterdag 8 februari bij Club Yoga in Leeuwarden, 29 februari, 18 april en 27 juni in Beetsterzwaag.Tijd van 10:00-11:00 uur. Prijs 15 euro per paar incl. thee met een lekkernij.

Aanmelden: http://likeyoga.nl/contact/aanmeldingsformulier/

 Yin Yoga en Yoga Nidra Harp
Samen met Marga Medema van the travelling harp organiseren we ook dit jaar bijzondere yoga harp avonden.

Yin Yoga Harp vrijdag 27 februari met als thema winter. In deze les staat verstilling centraal. Wat doet stilte met jou? Yin Yoga werkt verstillend in zowel je hoofd als in je lichaam. Het brengt je zenuwstelsel tot rust en werkt herstellend voor je lichaam.

Yoga Nidra Harp vrijdag 27 maart met als thema voorjaar. In deze les staat de ontluikende energie van het voorjaar centraal. Energie die naar buiten wil gaan.
Yoga Nidra is een diepe ontspanningstechniek waarbij je balans brengt in zowel het lichaam, de geest als de ziel. In deze ontspanning plant je een nieuw zaadje in je bewustzijn, sankalpa genoemd. Deze intentie geef je aandacht. Zodat het zaadje zich kan ontwikkelen in de geest en je handelen.

Yin Yoga Harp vrijdag 8 mei met als thema openen. In deze les staat het hart centraal. We bewegen ons rondom de borstkas om ons hart te openen. De energie van het hart staat voor liefde geven en liefde ontvangen, zorgzaamheid en dankbaarheid. Een liefdevolle zachte yin les om aan jezelf cadeau te geven of aan iemand die jou dierbaar is.

Yin Yang Yoga Harp vrijdag 19 juni met als thema midzomer. In deze les staat zowel het element water als het vuur centraal. Gevoelens die kunnen kabbelen en oplaaien. Rust en actie wisselen elkaar deze les af. 

De Yoga harp avonden starten om 19:30 tot 21:30. Vanaf 19:15 uur ben je welkom. Kosten 20 euro p.p. incl. thee met een lekkernij.

Aanmelden: http://likeyoga.nl/contact/aanmeldingsformulier/

Alle lesactiviteiten vinden plaats op de Molenlaan 8, boven de Plus supermarkt in Beetsterzwaag. Bij de supermarkt is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. 

Afmelden en inhalen van lessen
Wanneer je een les niet kunt komen, stuur mij dan een berichtje via de telefoon of de mail. Gemiste lessen mag je inhalen in dezelfde periode op een ander moment in de week.
Ook mag je iemand anders op jouw plek laten gaan, bijv. een bekende die je graag met yoga wil laten kennismaken. Zo gaat je les niet verloren en maak je iemand anders blij. 

Mee te nemen na een yoga les
Draag gemakkelijk zittende kleding. Een vest of trui om aan te doen tijdens de eindontspanning. Handdoek of plaid. Als je in het bezit bent van een eigen yoga mat en meditatie kussen of bankje neem je die mee. In de yoga zaal zijn matten, dekens en hoofdkussentjes aanwezig.

Huisregels
Graag 5 minuten voor aanvang van de les aanwezig zijn. Om zo op tijd te kunnen beginnen. Draag schone kleren en zorg ervoor dat je voeten en of sokken schoon zijn. In de hal bij de kapstok graag zachtjes praten om het storen van een les te voorkomen. Graag mobiele telefoons uitzetten.

Betalingswijze
Het cursusgeld betaal je voorafgaand aan het deelnemen van de lessen. Het bankrekening nummer is: NL50RABO03261.17.326 o.v.v. je eigen naam en t.a.v. A vd Heide Like Yoga.

Cursusduur
Een cursusduur bestaat gemiddeld tussen de 10-20 lessen.  Dat betekent dat ik elk jaargetijde een cursus aanbiedt. Tijdens alle schoolvakanties e.a. feestdagen is er geen les. Zie voor meer informatie bij de algemene voorwaarden en  de tarieven.

Proefles en losse les
Wil je eerst een keer meedoen om te kijken of yoga iets voor je is. Neem dan een proefles. Een proefles (losse les) kost 13,50. Na deze proefles heb je ervaren wat yoga is en weet je beter of het iets voor je is. Besluit je door te gaan met het volgen van lessen, meld je dan aan voor een cursus. Je betaalt dan het totaalbedrag aan cursusgeld voor een reeks lessen. Als je liever af en toe een les wilt volgen, dan kan dat ook. Informeer naar de mogelijkheden. Vooraf bellen of mailen dat je komt  is dan wel vereist.

 

 

Logo-met-paarse-rand