Alberta van der Heide

Pagina-Alberta-new
Mijn naam is Alberta van der Heide en ik ben geboren in 1978. Sinds oktober 2014 ben ik moeder geworden van een prachtige zoon Jostan. 

Yoga is op mijn pad gekomen in een tijd toen ik op zoek was naar meer rust en balans in mijn leven. Voor mij is yoga een manier om contact te maken met mijn lijf en gedachten. Het brengt mij balans, rust en vertrouwen. Voor mij vormt yoga de sleutel naar “geluk”. Vanuit mijn eigen passie voor yoga en kinderen ben ik begonnen met lesgeven. 

In de alsmaar toenemende prestatiemaatschappij waarin wij leven, is naar mijn mening het vinden van balans tussen inspanning en ontspanning zoekgeraakt. Daarom is rust in jezelf vinden tegenwoordig zo belangrijk. Niet alleen voor volwassenen, ook voor kinderen. 

Vanuit deze gedachte werk ik met mijn bedrijf Like Yoga mee aan een gezonde wereld, waarin liefde voor jezelf, je omgeving en de natuur de basis vormt. 

Pagina-Alberta2

Portfolio
Naast yoga-ervaring heb ik een pedagogische achtergrond. Ruim 5 jaar heb ik gewerkt als groepsleerkracht op diverse basisscholen in Friesland en als groepsbegeleider in de gehandicaptenzorg.  In 2013 heb ik besloten mijn hart te volgen en te starten met een eigen bedrijf: Like Yoga.

In 2011 heb ik de opleiding kinderyoga gevolgd bij Kids Yoga in Wageningen en in 2012 de bijscholing yoga voor tieners.
Sinds januari 2014 ben ik gestart met de vierjarige opleiding voor Yoga docent bij NamoNamah In Westerbroek.
In juni 2014 heb ik de workshop Yoga for the Special Child gevolgd bij de Jip en Jan academie in Almere.
Regelmatig volg ik workshops bij collega docenten zodat ik up to date blijf van de ontwikkelingen in mijn vakgebied. 

Logo-met-paarse-rand